To spletno mesto uporablja piškotke, da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu se strinjate z našo uporabo piškotkov. · Preberite več o piškotkih, ki jih uporabljamo in njihovih nastavitvah Strinjam se

Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

Najbolj pomembno je razumevanje

3-letna deklica s svetlo rdečkastimi kodrastimi lasmi spi v maminem naročju
Razumevanje pomeni veliko. Poznavanje in razumevanje dejstev o inkontinenci pri otrocih vam lahko pomaga pri odprtem pogovoru z otroci, s čimer odpravite napačna pojmovanja ter zmanjšate tesnobo in zadrego, ki ju lahko čutijo vaši otroci ali vi sami.
 
Zato je ustvarjanje izdelkov za obvladovanje inkontinence, ki vašim otrokom pomagajo ostati suhi in varni, za podjetje TENA enako pomembno kot posredovanje namigov in nasvetov drugih staršev, učiteljev in zdravstvenih delavcev. Tako boste imeli znanje in razumevanje, ki ju potrebujete, da otroku zagotovite najboljšo podporo in nego. Z vašo pomočjo bodo lahko imeli srečno in zdravo otroštvo. 

Stalne izboljšave

Uhajanja so tako za starše kot za otroke ena od največjih skrbi pri soočanju z dnevnim mokrenjem in močenjem postelje, še posebej, ko so otroci starejši. Želijo se počutiti kot vsi ostali in zato ne marajo nositi stvari, ki še poudarijo njihovo inkontinenco. Zato TENA ne izboljšuje samo tehnologij za hitro vpijanje, ampak inovacije usmerja z razumevanjem. Upošteva tudi počutje vašega otroka in ustvarja izdelke, s katerimi se vaš otrok počuti varno in udobno ter je pripravljen na dan pred njim ali pa se lahko dobro naspi brez skrbi.
 
V najboljših rešitvah za nego lahko izveste več o tem, kaj iskati pri izdelkih za obvladovanje inkontinence.